02 / 05 / 2024

nevşehir çevre ve şehircilik bakanlığı il müdürü Mehmet Çiçek

nevşehir çevre ve şehircilik bakanlığı il müdürü Mehmet Çiçek

18 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Mehmet ÇİÇEK’in atandı. Peki, Mehmet Çiçek kimdir? İşte Mehmet Çiçek...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

TOKİ'den Nevşehir'e 130 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 130 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle tam 206 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesinin ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

nevşehir çevre ve şehircilik bakanlığı il müdürü Mehmet Çiçek Haberi

nevşehir çevre ve şehircilik bakanlığı il müdürü Mehmet Çiçek

Mehmet Çiçek kimdir?

1967 Yılında Kahramanmaraş İli Merkez İlçe Karacasu Köyünde doğdu, İlköğrenimimi Karacasu İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Kahramanmaraş tamamladı. 1986-1990 yılında Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde öğrenimi tamamladı.


1990 yılında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak işe başladı. Askerlik hizmeti 1994-1995 yıllarında kısa dönem er olarak yaptı. Dönüşte tekrar aynı kurumda işe başladı ve 2003 yılına kadar görev yaptı.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev süresince; Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman İllerindeki çeşitli tesislerin kontrollük hizmetlerini yürüttü. Bu sürede yaklaşık 200 civarında statik proje yaptı ve birçok özel inşaatın fahri olarak kontrollük hizmetlerini yürüttü ve bizzat yönetiminde bulundu.


15.03.2003 Kahramanmaraş Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı görevine ve 01.04.2004 tarihinde Kahramanmaraş Bayındırlık ve İskan Müdürü görevine...