21 / 05 / 2024

nevşehir çocuk parkı yenilendi

nevşehir çocuk parkı yenilendi

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir'de sosyal alan projelerine başlandı!

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Makedonya'ya çocuk parkı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde, Makedonya'nın güneybatısındaki Struga şehrinde yapılan "Kerem Mutlu Çocuk Parkı" bugün törenle hizmete açıldı.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binası ne zaman bitecek?

Özel hastaneleri kıskandıran, Avrupa standartlarında yoğun bakım hizmetiyle öne çıkan ve inşaatı devam eden Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binasında sadece kadın hastalıkları, doğum ve çocuk bölümleri olacak.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

nevşehir çocuk parkı yenilendi Haberi

nevşehir çocuk parkı yenilendi

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bahçelievler Mahallesi’ndeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı, günün ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak yeniden düzenlendi. Yaklaşık 4500 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan düzenleme çalışmaları ile birlikte çocuk oyun alanı ve dinlenme parkındaki yeşil alanların sulanması otomatik sistemli hale getirildi. Bu kapsamda basketbol sahasında da gerekli yenilemenin yapıldığı Bahçelievler çocuk oyun alanı ve dinlenme parkında, çocuk oyun grupları başta olmak üzere bölge halkının spor yapmalarına imkan sağlanması için kondisyon aletleri de yenilendi. Yürüyüş yolları ve piknik masalarının da yenilendiği bu alandaki çalışmalarda farklı mekanlarda kamelyalarda...