03 / 05 / 2024

Nevşehir İnan Thermal Residence satılık devremülk

Nevşehir İnan Thermal Residence satılık devremülk

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:

Nevşehir'de Kanserli köy taşındı!

Nevşehir'deki 'Kanserli köy' olarak bilinen Karain Köyü, 8 kilometre uzağa taşındı. Yeni yerlerine taşınan köylüler evlerin borcunu ödeyememekte kaygılı.

TOKİ Nevşehir'de 80 konut satacak!

Nevşehir Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir İl Merkezinde 80 adet konut satışı yapıyor. Alınan bilgiye göre; İlimizde kentsel yenileme projesi çerçevesinde yapılan 80 konutun satışı için takvim 25 Nisan tarihinden başladı.

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Projesi'nde başvuru süresi doluyor!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bugüne kadar konutlar için başvuruda bulunmayan hak sahiplerine tanınan süre 31 Aralık 2015'te sona eriyor. İşte ayrıntılar...

İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim!

Nevşehir Kozaklı'da hayata geçen İnan Thermal Residence projesinde toplam 700 daire yer alıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler ömür boyu tapulu olarak satışa sunuluyor.

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:

Nevşehir yeraltı şehri National Geographic'te haber oldu!

Nevşehir Kalesi'nin altından çıkan yer altı şehri National Geographic'te haber oldu. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında taşınan evlerin altından çıkan yer altı şehri dünya gündemine oturdu.

Nevşehir'deki yer altı müzesinde Bireyselin Anatomisi sergisi açıldı!

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

Nevşehir Karayolları Şefliği alanı değerlendirilmeyi bekliyor!

Karayolları Şefliği alanı olarak kullanılan alan yeniden değerlendirilmeyi bekliyor. İl Merkezindeki bu değerli arazinin Nevşehir Belediyesi ya da TOKİ tarafından ne zaman, ne şekilde değerlendirileceği sorusu ise yanıt bulmuş değil.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir İnan Thermal Residence satılık devremülk Haberi

Nevşehir İnan Thermal Residence satılık devremülk

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatlarını vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde inşa ediliyor. 


7 blok halinde inşa edilmesi planlanan Kozaklı İnan Termal Tesisleri'nde toplam 700 daire olması planlanıyor. 


İnan Thermal Residence Devremülkleri 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipi şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan devremülk satışları ömür boyu hisse tapulu olarak gerçekleşiyor. 


Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları 7 bin 900 TL ile 15 bin 900 TL arasında dönem ve daire tipine göre değişiyor. 


Projede yer alan 2 blokta inşaat tamamlandı. Nevşehir İnan Thermal'in daire teslimleri yapılan devremülklerinde yaşam başladı. Kozaklı İnan Thermal'e ulaşım karayolu ve havayolu ile rahatça sağlanabiliyor.


Nevşehir İnan Thermal Residence Devremülkleri'nin ödeme şekli 24 ay sıfır faiz imkanlarıyla yapılabiliyor. Projede her blokta bay-bayan...