18 / 05 / 2024

nevşehir kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları

nevşehir kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde 7 bin 500 metre kanalizasyon ve 4 bin metre de içme suyu şebeke hattı olmak üzere 11 bin 500 metrelik hat döşemesi yapıldı...

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

Avanos Elektrik Enerjisi İletim Hattı toplantısı Nevşehir'de 9 Nisan'da!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir'de Avanos II Nevşehir II Elektrik Enerjisi İletim Hattı için 9 Nisan 2015 günü saat 15:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Nevşehir'de Ürgüp-Avanos İl Elektrik Enerjisi İletim Hattı toplantısı 9 Nisan'da!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir Ürgüp'te Ürgüp - Avanos İl Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesi için 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Nevşehir projelerinde son durum!

İller Bankası Bölge Müdürlüğü 'nün ilimiz genelindeki yatırımlarından olan Hacıbektaş Kanalizasyon şebekesi çalışması tamamlandı. Nevşehir Mustafapaşa içme suyu projesi de tamamlanan çalışmalar arasında yer alıyor.

Tosya'nın kanalizasyon hattı yenileniyor!

Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tosya D-100 Karayolu Dört Yol Kavşağının yapım çalışmalarına paralel olarak şehir kanalizasyon hattının daha sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi için hattı yeniliyor.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

EXPO'nun kanalizasyon hattı döşeniyor!

EXPO 2016 Antalya alanının atık suyunu Lara Arıtma Tesisi ' ne taşıyacak kanalizasyon hattına başlandı. Hat, Aksu İlçesi ' nin ihtiyacına da cevap verecek şekilde planlandı...

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

nevşehir kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları Haberi

nevşehir kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları


Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde 7 bin 500 metre kanalizasyon ve 4 bin metre de içme suyu şebeke hattı olmak üzere 11 bin 500 metrelik hat döşemesi yapıldı. 


Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde imara yeni açılan alanların yanı sıra meydana gelen içme suyu şebeke arızası ve yapımı için 4 bin metre ve kanalizasyon şebeke arıza ve yapımı için de 7 bin 500 metre uzunluğunda şebeke hattı yaptı. Ekipler, vatandaşlardan içme suyu ve kanalizasyon arızasına yönelik olarak gelen talepleri de değerlendirerek içme suyu ve kanalizasyon arızasını çözüme kavuştururken, içme suyu için 3 numune kuyusu ve 9 adet de içme suyu şebeke kuyusu olmak üzere toplam 12 yeni kuyuyu hizmete kazandırdı. 


Pirsus...