21 / 05 / 2024

nevşehir karasoku toki projesi

nevşehir karasoku toki projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Karasoku'da 41 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

TOKİ Nevşehir 41 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 41 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Karasoku'da 41 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

Nevşehir Kozaklı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

nevşehir karasoku toki projesi Haberi

nevşehir karasoku toki projesi

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ Nevşehir Karasoku'da 41 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Karasoku projesinde 41 adet konutun yanı sıra 31 adet dükkan da bulunuyor. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Nevşehir Karasoku 2020 projesinin ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

İhale ilanı:
Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev...