28 / 04 / 2024

nevşehir kentsel dönüşüm

nevşehir kentsel dönüşüm

Nevşehir’de vatandaşları korkutan metruk binaların yıkım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Nevşehir’de kullanılmayan binalar yıkılıyor!

Nevşehir’de, vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesiyle, kentin estetiğine zarar veren ve kullanılmayan binaların yıkımı gerçekleşiyor.

Nevşehir'de 12 metruk bina yıkılacak!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılacak. ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için çalışmalara başlanacak.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından 6 mahalleyi kapsayan Merkez Kentsel Dönüşüm projesinde tespit ve ölçüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü ekipleri de kontrollerini sürdürüyor.

Nevşehir kentsel dönüşüm tespitleri devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından 6 mahalleyi kapsayan ‘Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tespit ve ölçüm çalışmaları aralıksız devam ediyor..

Nevşehir kentsel dönüşümde tespit çalışmaları başladı!

Belediyesi tarafından projelendirilen 'Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. 300 bin metrekarelik bölgede, hak sahiplerine ait konut, arsa, işyeri ve diğer müştemilatın tespit ve ölçüm çalışmalarına başladı.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen 'Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. Bölgede, hak sahiplerine ait konut, arsa, işyeri ve diğer müştemilatın tespit ve ölçüm çalışmalarına başladı.

Nevşehir dönüşüm projesinde ölçüm çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ‘i’nde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. TOKİ ile yapılacak görüşmeler ışığında, hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşümde 4 konut sahiplerine verilecek!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılan 2600 konut içerisinde çeşitli sebeplerle hak sahiplerince teslim alınmayan 4 apartman dairesi, proje alanında tapulu hak sahiplerine verilecek.

Nevşehir'de mahalle sayısı 21’de sabit kaldı!

Nevşehir'de mahalle sayısı 21’de sabit kaldı. Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilimizde Nevşehir Belediyesinin şu an için yeni bir mahalle oluşumunu düşünmediğini dile getirdi

Niğde ve Nevşehir'de kentsel dönüşüm yerinde incelendi!

TOKI Başkanı Mehmet Ergün Turan, idarenin yürüttüğü Kentsel Dönüşüm projelerini "yerinde" takip ediyor. Niğde ve Nevşehir'de kentsel dönüşüm yerinde incelendi.Turan 'TOKİ olarak Kentsel Dönüşüm çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz' dedi.

TOKİ'de hedef alt gelir grubu!

Geçen hafta Kırıkkale ve de Kırşehir'deki projeleri yerinde inceleyen Mehmet Ergün Turan Niğde ve Nevşehir'deki Kentsel Dönüşüm proje alanlarında inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 11 mahallede başlatılan yıkım çalışmaları sürüyor

Nevşehir Kalesi çevresindeki 11 mahallede yıkım var!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 11 mahallede boşaltılan konutların yıkım çalışmaları sürüyor...

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi! Şehir Plancıları Odası tek tek açıkladı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi geldi. Peki neden bu şekilde değerlendiriliyor? İşte Şehir Plancıları Odası'nın açıklaması... 

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

nevşehir kentsel dönüşüm Haberi

nevşehir kentsel dönüşüm

Nevşehir Belediyesi, halkın can ve mal güvenliği için tehdit yaratan, kentin göz estetiğini bozan ve çevresel kirlilik yaratan metruk binalar için yıkım kararı alındı. İçişleri Bakanlığının metruk binalarla mücadele projesi, Nevşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü aracılığıyla şehrin çeşitli mahallelerinde yer alan ve yıkım kararı alınan binaların yıkımı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.


Nevşehir Kent Haber’de yer alan habere göre; Binaların yıkım çalışmaları esnasında her türlü tedbiri alan belediye ekipleri, yıkım tamamlanınca metruk binaların hafriyatlarını da temizliyor. Bu sırada yıkımı gerçekleştirilen metruk binaların yer aldığı mahalle sakinleri, özellikle küçük çocuklar için tehlike oluşturan ve madde kullanıcılarının mekanı haline gelen binaların yıkımından dolayı belediye ekiplerine teşekkürlerini...