11 / 05 / 2024

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

Nevşehir yeni öğretmen evi inşası 15 Nisan'da başlayacak!

Nevşehir gündeminde yıllardır yer alan yeni öğretmen evi inşasının 15 Nisan 2015 tarihinden itibaren başlanması hedefleniyor.İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, projeyle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığının altını çizdi.

Nevşehir'de kamulaştırılan evler yeşil alana dönüşecek!

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymaklı beldesinde belediye iki evi sahiplerinden alarak kamulaştırdı. Bu evler önümüzdeki günlerde yeşil alana dönüştürülecek.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı Haberi

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Öğretmen Evi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıaslan, sorusunun Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sarıaslan, ''Nevşehir İl Özel İdaresi tarfından “2015 Yatırım Programı" kapsamında yapılan, Avanos yolu üzerinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin hemen arkasında yer alan 14 katlı, 210 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı otel kalitesinde bir konaklama ve sosyal aktivite mekanı olarak hizmet verecek şekilde planlanan, Nevşehir Öğretmen Evi'nin temeli 23 Nisan 2015 tarihinde atılmış, 20 Nisan 2017 tarihinde kesin teslim tarihi verilmiş buna rağmen, tarih 2020 olmuş bir türlü faaliyete geçirilememiştir. Öğretmen evi inşaatının durumu yerel basınımız tarafından sıkça dile getirildiği halde yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Nevşehir kamuoyunun Öğretmen Evi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini bilmesi ve öğrenmesi...