14 / 05 / 2024

nevşehir okul projeleri

nevşehir okul projeleri

Nevşehir'de il milli eğitim müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilen yeni eğitim yatırımlarının büyük bir bölümünde ihale çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi 7 Kasım'da!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 1.410 yeni konut!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Nevşehir Merkez dönüşümünde mimari avan projeleri hazırlanacak!

Nevşehir'de uygulamaya konulacak ikinci büyük Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanması yönündeki süreç devam ediyor.

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

nevşehir okul projeleri Haberi

nevşehir okul projeleri

Edinilen bilgiye göre; ilimizde önümüzdeki günlerde inşasına başlanacak olan 32 ve 24 derslikli iki imam hatip lisesinin ihalesi yapıldı. Nevşehir Endüstri Meslek Lisesine 18 derslikli yeni ek bina ihalesi de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Bu yatırımın inşaatına da başlandı. TOKİ'de 24 derslikli ilkokul binası için ihale yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. İhaleleri yapılan yeni eğitim yatırımlarının söz konusu ihalelerle ilgili bir sorun yaşanmaması durumunda en kısa zamanda inşaat safhasına geleceği belirtiliyor. 


Kapadokya Muşkara...