09 / 05 / 2024

nevşehir park projeleri

nevşehir park projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenekle Ürgüp'e kazandırılan ve belediyemizin yaptığı ihaleyi alan firma tarafından alanda planlanan çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi bir park daha kazanıyor!

Hızlı bir yapılaşmanın ortaya konulduğu yaşam merkezlerinden biri haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Nevşehir Belediyesi artan yeşil alan ihtiyacının karşılanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir'de sosyal alan projelerine başlandı!

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

TOKİ Kayaşehir park projesi bugün ihale edilecek!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması ile inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir'in TOKİ bloklarına park alanı yapıldı!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir'de TOKİ alanına 3000 metrekarelik park!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

nevşehir park projeleri Haberi

nevşehir park projeleri


Nevşehir Belediyesi'nin talebi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenekle Ürgüp'e kazandırılan ve Nevşehir Belediyesi'nin yaptığı ihaleyi alan firma tarafından alanda planlanan çalışmalar devam ediyor.


2015 yılı içerisinde Bakanlığın son dönemlerde bölgedeki yatırımların arttığına dikkat çekilerek Ürgüp ilçesine park düzenlemesi kapsamında 2 Milyon TL maddi destek sağlandığı, parkın tamamlanması ile bölge geneline hitap edecek bir sosyal alanın daha Ürgüp'e kazandırıldığı belirtildi.



Ürgüp...