06 / 05 / 2024

Nevzat Bayraktar emlak katılım

Nevzat Bayraktar emlak katılım

Emlak Katılım, yapmayı planladığı 63 gün vadeli 200 milyon TL'lik sukuk ihracı için, 28-29 Nisan 2020 tarihlerinde talep toplayacak.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Emlak Katılım şubeleşmede hedef büyüttü!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, 2020 için planladıkları 40 şube hedefini yukarı yönlü revize ettiklerini ve yeni şube hedeflerini 50'ye çıkardıklarını dile getirerek, "Fiziki olarak bizim için elzem olan noktalarda yer almayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Nevzat Bayraktar, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü oldu!

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, 11 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla, genel müdürlük görevine Nevzat Bayraktar atandı...

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Belediyelerin emlak vergisi bilmecesi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Nevzat Saygılıoğlu, bugünkü yazısında emlak vergisinde rayiç bedelleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhan İzolasyon İnşaat Emlak Mobilya Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevzat Soydan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Nevzat Bayraktar emlak katılım Haberi

Nevzat Bayraktar emlak katılım

Emlak Katılım, yapmayı planladığı 63 gün vadeli 200 milyon TL'lik sukuk ihracı için, 28-29 Nisan'da talep toplayacak.

Emlak Katılım'ın yaptığı açıklamaya göre, banka, kaynak çeşitliliğini artırmak için yıl sonuna kadar toplam 1 milyar TL'lik sukuk ihracı yapmayı planlıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sukuk piyasasındaki faaliyetlerini geliştirmeyi amaçlayan Emlak Katılım, 26 Mart tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı 2 milyar liralık ihraç tavanı programı kapsamında kira sertifikası ihraçlarını nitelikli yatırımcılara satış yoluyla yapacak ve bu kapsamda yapmayı planladığı 63 gün vadeli 200 milyon TL'lik sukuk ihracı için 28-29 Nisan 2020 tarihlerinde talep toplayacak. 

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan  Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, kira sertifikası piyasasının her geçen gün gelişerek büyüdüğünü dile getirerek kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracaklarına hem de daha fazla hacme...