27 / 04 / 2024

nevzat doğan kentsel dönüşüm

nevzat doğan kentsel dönüşüm

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Nevzat Doğan: Yeni İzmit'e yeni meydanlar yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

İzmit'in merkezi kentsel dönüşümle yenilecek!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 1 yılı değerlendirdiği basın toplantısında ilçe merkezinde kentsel dönüşüm uygulanacağını açıkladı. Doğan, planladıkları kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen aşamaları anlattı.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

İzmit Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bakanlar Kurulu kararı ile afet bölgesi ilan edilen Cedit Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Nevzat Doğan: 2017 projelerle dolu bir yıl olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

İzmitlilerin yüzde 90'ı kentsel dönüşüm istiyor!

Mimarlar Haftası nedeniyle tarihi taş binada düzenlenen söyleşiye katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan İzmit'te kentsel dönüşümün devam ettiğini belirterek," Kentimize bir bebeğin büyüme hassasiyeti ile yaklaşıyoruz" dedi.

Doğan Ekici, Kayseri Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Vatandaş TOKİ mantığı ile ödeyip yeni evlerine kavuşmuş olacak. Yeni yapılacak binalarımız 7 katlı olacak. Öte yandan eski sanayi sitemizi kaldırıyoruz, onu yıkacağız" dedi.

nevzat doğan kentsel dönüşüm Haberi

nevzat doğan kentsel dönüşüm

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara’da yapılan seminere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yurdun dört bir yanından çok sayıda belediye başkanları, müsteşarlar ile bakanlık bürokratları katılım gösterdi.  İzmit Belediye Başkanı Doğan, Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Etüt Proje Müdürü Nilgün Sağıroğlu ve teknik personel ile birlikte katıldığı seminer sonrasında da önemli temaslar gerçekleştirdi.

Önemli Açıklamalar Oldu

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Doğan “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hazırlanan ‘Kentsel Tasarım Rehberi’ projesinin tanıtımına katıldık. Bakanımız da toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.  Şehirlere anlam ve kimlik kazandırmayı, şehirlerimizin yaşam kalitelerini, estetik ve sanat değerlerini yükseltmeyi amaçlayan rehberin şehrimizin için de büyük önemi var. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği için çok verimli bir toplantı oldu” diye konuştu.

Bakanla Bir Araya Geldi

Doğan,...