15 / 05 / 2024

Nevzat Şenyıldız Otel  adres 

Nevzat Şenyıldız Otel  adres 

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şenyıldız Turizm İnşaat Gıda Maddeleri Kuaförlük Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta İsmail Yılmaz Şenyıldız tarafından kuruldu.

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.

Giresun'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Vali Hasan Karahan "Giresun bakir bir şehir... Coğrafyamız güzel ve farklı. Şehrimizde turistik tesisler artmaya başladı ve bu durum gelen insanları da rahatlatıyor. 5 yıldızlı otel de kuruluyor. Bu durum bizim için çok önemli." dedi.

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

Nevzat Şenyıldız Otel  adres  Haberi

Nevzat Şenyıldız Otel  adres 

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane,...