05 / 05 / 2024

Nevzat Tandoğan meydanı

Nevzat Tandoğan meydanı

2012'de isminde değişikliğe gidilen Tandoğan Meydanı bir kez daha gündemde. AK Parti’li bir meclis üyesinin, meydana Özgecan Aslan’ın isminin verilmesi için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Nevzat Tandoğan meydanın ismi, Tandoğan olarak kabul edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, "Nevzat Tandoğan Meydanı'nın isminin değiştirilmesi istemiyle verilen önerge üzerine İsimlendirme Komisyonu'nca hazırlanan rapor oylandı

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Bahçeli ve müstakil ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak sektörü ile ilgili konuştu. Yazlık kiralarının artış kaydettiğini dile getiren Tandoğan, yüzde 150 seviyesinde artış yaşanan yerler olduğuna dikkat çekti.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Konuta Haziran ayında talep patladı!

Hükümetin kamu bankalarıyla yaptığı faiz indirim kampanyası konut piyasasına hareket getirmişe benziyor. Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, haziran ayında satılık konutta son beş yılın en yüksek talebini gördüklerini söylüyor.

Konutta talep 2020'nin son çeyreğinde artacak!

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul sektöründe de isler yavaşladı. Hürriyet Emlak Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, bu dönemde konut talebin birikmekte olduğunu söylüyor. Tandoğan, ertelenen talebin son çeyrekte gelmesini bekliyor. 

Konut satışları üçüncü çeyrekten itibaren artacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, birinci çeyrekte konut satış rakamlarının 2019'un ilk çeyreğinin yüzde 33 üstünde olduğunu belirtti. Tandoğan, "Dördüncü çeyrekte ise bekleyen talebin geri gelmesini bekliyoruz" dedi...

Nevzat Tandoğan meydanı Haberi

Nevzat Tandoğan meydanı

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı olağan gündem toplantıları önceki gün başlarken, meclis kulislerinde Ak Parti grubunun Tandoğan Meydanı’nın isminin değiştirilmesi için önerge hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. AK Parti’li bir meclis üyesinin isim değişikliği için teklif yaptığı ancak konunun netleşmediği öğrenilirken, meydanın yeni ismi için Mersin’de vahşice katledilerek Türkiye’yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan’ın adının düşünüldüğü öne sürüldü.


AK Parti Grup Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, isim değişikliğiyle ilgili olarak “Gruptaki arkadaşlardan birisinin böyle bir teklifi oldu henüz net bir şey yok” dedi.


FARKLI BİR YER BULALIM


CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, isim değişikliği iddiasını “Bize böyle bir teklif gelse Özgecan için bir şey yapalım diyorsanız biz varız, MHP de mutlaka varız diyecektir. O zaman Ankara’da farklı bir yeri seçip bulalım, oraya verelim. Neden Tandoğan...