07 / 05 / 2024

New Alp Turizm iletişim

New Alp Turizm iletişim

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Alp tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Arslan Ramzan ve Shıza Jamıl ortaklığında kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

O2o İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

O2o İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Alp Oral Kurt ve Ohannes Ayvas ortaklığında kuruldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Alpe Turizm Otelcilik Emlak Saraciye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpe Turizm Otelcilik Emlak Saraciye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alp tarafından kuruldu.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon 692 bin 34 TL sermaye bedeli ile Alev Özsan, Ethem Alp Özsan, Yusuf Can Özsan, Ayşegül Kiper ve Hüseyin Hüsnü Akın ortaklığında kuruldu.

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı.

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı. 

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

New Alp Turizm iletişim Haberi

New Alp Turizm iletişim

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi konusu:
TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...