11 / 05 / 2024

New Life 60 projesi Emlak Fuarında yerini aldı

New Life 60 projesi Emlak Fuarında yerini aldı

Green Hills Gayrimenkul tarafından Yalova’da hayata geçirilen New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı.

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

New Holland bahçe traktörleri bir ayda ne kadar zamlandı? İşte 8 Ekim 2022 New Holland fiyat listesi

New Holland Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Özellikle tarla traktörlerinde yaklaşık 60 bin liraya kadar artışlar gözlendi. Peki bahçe traktörlerinin fiyatları ne oldu. İşte New Holland TD4.100F özellikleri ve fiyat listesi.

Sağlıklı bedeni sağlıklı ayaklar taşır! New Balance'ta yüzde 60 indirim ! İşte New Balance 19 eylül 2022 fiyat listesi

New Balance online mağazası üzerinden seçili spor ürünlerde yüzde 60’a yakın indirim uyguluyor! Peki indirime dahil olan ürünler neler? New Balance 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

İzmir'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz! Sene sonuna kadar yüzde 60 zamlanacak!

Coldwell Banker Life Broker'ı Uğur Sezginer, İzmir'de, dene sonuna kadar bütün gayrimenkullerde yüzde 50 - 60 oranında bir fiyat yükselişi yaşanacağına dikkat çekti.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Flex Life Studio'da teslimler bu yıl sonunda!

Yüzde 60'ının satıldığı ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Çiğli Flex Life Studio'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

New Life 60 projesi Emlak Fuarında yerini aldı Haberi

New Life 60 projesi Emlak Fuarında yerini aldı

Emlak ve gayrimenkul dünyasının başarılı firmalarına yer veren ve fuarın ilk günü büyük ilgi ile karşılaşan Emlak Fuarı 2015, bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar, ziyaretçiler ve katılımcılar için büyük avantajlar sunan fuar Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağlıyor. 


Dev projelerin dev maketleriyle katıldığı CNR Emlak Fuarı'nda Green Hills Gayrimenkul de New Life 60 projesi ile göz alanlardan… New Life 60 projesi ile dikkat çeken Green Hills Gayrimenkul, uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yalova'da hayata geçirilen New Life 60, 4 blokta toplam 60 daireden meydana geliyor. 


YÜZDE 20'Sİ SATILDI 

Yalova merkeze 12 dakika, Yalova-Armutlu yoluna 300 metre, sahile 5 dakika mesafede yer alan proje 5 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde yükseliyor. Yüzde 65'i deniz gören projede daire fiyatları dolar üzerinden satışa sunuluyor. Şu...