05 / 05 / 2024

New York Evleri Nef İnşaat fiyat

New York Evleri Nef İnşaat fiyat

New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşacak. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çiftin, yeni evleri için 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Dünyanın en pahallı kiralık dairesi New York'ta!

New York’taki 57. Cadde’de bulunan ve ‘Milyarderlerin sıralı evleri’ olarak bilinen caddedeki One57’nin 65. katındaki 416 metrekarelik Central Park manzaralı daire şehrin en pahalı dairesi olma ünvanına sahip.

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

New York Nef Evleri satış ofisi!

New York Nef Evleri satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak tasarlandığı proje 60 kat şeklinde yükseliyor.

New York Nef Evleri iletişim!

New York Nef Evleri iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşan proje Foldhome konseptiyle hayata geçiriliyor.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Nef New York Manhattan Evleri!

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.

New York Evleri Nef Gayrimenkul!

New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşacak. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Ahmet Zorlu'nun torunu New York'ta dünyaya gelecek!

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti. Şule Zorlu ikinci bebeğinin doğumu için New York'a gitti...

Lazzoni Mobilya, Haliç'te ki otelinden sonra New York'ta da yer arıyor!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Yurtdışındaki ilk hedefimiz de New York'' dedi.

Lazzoni New York'ta otel açacak!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, New York'ta otel açmak istediklerini söyledi...

Simit Sarayı New York 5. Cadde'de mağaza açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York 5. Cadde’de mağaza açtıklarını söyledi. Kavukcu, şöyle konuştu: “Amerika’da hızlı büyümek istiyoruz. Manhattan’da şube açarak büyümeye devam edeceğiz."

New York'taki ikiz kuleler yeniden açıldı!

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 13 yıl sonra yeniden açıldı. 541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor.

New York Evleri Nef İnşaat fiyat Haberi

New York Evleri Nef İnşaat fiyat

New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi Amerika New York Manhattan'da yükselecek. Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânları bulunana projede yüksek katlı otel ve konutlar yer alacak.


Nef İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin fiyatları ve ödeme planı henüz belli olmadı.


Foldhome konseptiyle geliştirilen Nef New York projesinin içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması öngörülüyor.


MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef New York projesi 60 katlı olarak dizayn edildi.


New York projesinin 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edecek olan Nef İnşaat New York projesinin yanı...