11 / 05 / 2024

New York geleceğini inşa ediyor

New York geleceğini inşa ediyor

ABD ’ nin New York kentine ve yakınındaki bölgelere Ekim 2012 ’ de kıyameti yaşatan Sandy Kasırgası ’ nın ardından halk yaralarını sarıp geleceğini inşa etmeye çalışıyor...

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'ta inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamalar 15 Mayıs'tan itibaren kaldırılabilir!

New York Valisi Andrew Cuomo gerçekleştirdiği basın toplantısında, New York kenti dışındaki imalat ve inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamaların 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kaldırılabileceğini ifade etti. 

New York'ta 90 günlük mortgage borçları silinecek!

New York Valisi Andrew Cuomo, virüs salgını nedeniyle finansal zorluk çeken vatandaşların 90 günlük ev mortgage borçlarının silineceğini açıkladı.

Didem Uzel New York’tan taşınıyor!

Eşiyle 10 yıl boyunca New York’ta yaşayan Didem Uzel, taşınacağını açıkladı. Uzel, ‘Oğlum Aslan’ı bölgede büyütmek istemediğini söyledi.

New York Türkevi binası inşaatı devam ediyor!

New York ziyareti sırasında inşaatı devam eden yeni Türkevi binasını da gezdiğini ve inceleme fırsatı bulduklarını aktaran Çavuşoğlu, ''İnşaat olağan hızıyla devam ediyor ve mayıs ayında kaba inşaat bitmiş olacak'' dedi. 

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

New York’taki Türkevi binasının yıkımına yaz aylarında başlanacak!

New York’ta yapılacak ‘Türkevi’nin projesinin mimarlarından Jonathan Stark, projenin son durumunu anlattı. Stark, eski ‘Türkevi’ binasının yıkımına yaz aylarında başlanacağını ve yeni binanın inşaatının bir buçuk yıl süreceğini söyledi.

New York'taki Türkevi binasının yerine 32 katlı gökdelen inşa edilecek!

Dışişleri Bakanlığı, New York'ta, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ve New York Başkonsolosluğu'nun ihtiyaçlarını karşılamak için mevcut Türkevi binasının yerine 32 katlı gökdelen inşa edileceğini duyurdu.

Fikirtepe’nin ünü New York’a ulaştı!

İstanbul'da kentsel dönüşümün merkezindeki Fikirtepe’yi ziyaret eden New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı Marty Markowitz, ABD’li yatırımcılara bölgedeki kentsel dönüşüm projelerini tavsiye edeceğini söyledi.

Lazzoni Mobilya, Haliç'te ki otelinden sonra New York'ta da yer arıyor!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Yurtdışındaki ilk hedefimiz de New York'' dedi.

Lazzoni New York'ta otel açacak!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, New York'ta otel açmak istediklerini söyledi...

Simit Sarayı New York 5. Cadde'de mağaza açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York 5. Cadde’de mağaza açtıklarını söyledi. Kavukcu, şöyle konuştu: “Amerika’da hızlı büyümek istiyoruz. Manhattan’da şube açarak büyümeye devam edeceğiz."

New York geleceğini inşa ediyor Haberi

New York geleceğini inşa ediyor

ABD’nin New York kentine ve yakınındaki bölgelere Ekim 2012’de kıyameti yaşatan Sandy Kasırgası’nın ardından halk yaralarını sarıp geleceğini inşa etmeye çalışıyor.

Felaketin ikinci yılında, kasırganın etkisini en çok hissettirdiği bölgelerde eski hayatına dönmeye çalışanlar geçmişten ders alıp daha tedbirli hareket ettiklerini söylüyor. ABD merkezli Rockefeller Derneği başkanı Judith Rodin, “Bölge, Sandy gibi bir kasırgaya daha hazır bir durumda. Herkesin tatmin olduğunu söyleyemem ama bir şeyler değişiyor ve gelişiyor”...