02 / 05 / 2024

New York manhattan nef projesi

New York manhattan nef projesi

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

New York'taki Türkevi Binası 35'inci kata ulaştı!

New York Manhattan'da yapımı devam eden Türkevi inşaatı son katı olan 35. kata ulaştı. İnşaatın son aşamasınına ulaşması nedeniyle düzenlenen törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

New York'un en ünlü gökdelenlerinden Chrysler binası satılıyor!

ABD'nin New York kentinde, şehrin en ünlü gökdelenlerinden biri olan Manhattan Adası'nın doğu kısmında bulunan tarihi Chrysler binası satışa çıkarıldı. 

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çiftin, yeni evleri için 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Lady Gaga New York'ta 75 bin dolara ev kiraladı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

Bruce Willis New York'taki dairesini 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü aktör Bruce Willis, New York'un kalbi Manhattan'daki apartman dairesini satıyor..

Dünyanın en pahalı tren garı New York'ta açılıyor!

Dünyanın en pahalı tren garı New York Manhattan’da hizmete açılıyor Oculus (göz) adı verilen istasyon ikiz kulelerin yıkıldığı yere inşa edildi.

İşte New York'taki 38 metrekarelik 5+1 daire!

New York Manhattan’da mimarlar 38 metrekarelik bir stüdyo daireyi 5 oda 1 salon haline getirdi. İşte her eşyanın sığdığı o ev...

New York manhattan nef projesi Haberi

New York manhattan nef projesi

Nef Gayrimenkul New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Mimarlık ofisi Perkins and Will ile ortak yürütülen Nef New York projesi yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek Nef Gayrimenkul New York projesi içerisinde çeşitli sosyal donatı alanlar da yer alacak. Proje 60 katlı olarak dizayn edildi.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde tasarlanan Nef New York Konutları inşaat çalışmaları bu yıl sonunda başlayacak. Fiyatları henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları...