02 / 05 / 2024

newport yakuplu

newport yakuplu

Metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TL olarak belirlendiği Newport Yakuplu 'da 200 adet konut yer alıyor. Proje Beylikdüzü Hükümet Konağı'nınn hemen karşısında konumlandırılıyor...

Newport 'ta metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL!

Yüzde 70'inin satıldığı Newport projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı peşinde 2 bin 500 TL olarak belirlendi...

Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi!

Keleşoğlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ev fiyatları!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ev fiyatları metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Dekar Yapı imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık ev!

Ödemelere göre banka kredisiyle ev sahibi olunabilen projede daire alanları 149 metrekareden başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık ev teslimler 2016 yılı Kasım ayında yapılacak.

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar Yapı satılık!

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar Yapı satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden projede toplam 244 adet konut bulunuyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu' da yükselen Dekar Asmalı 'da ev alanları 149 metrekareden başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Yakuplu projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları 750 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde 244 bahçeli ev yer alıyor...

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlenen proje 78 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakuplu Asmalı Hayat satış ofisi!

Yakuplu Asmalı Hayat satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dekar Yapı'nın imzasını taşıyan Asmalı Hayat Evleri'nde daire fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu teslim tarihi Kasım 2016 tarihi olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde fiyatlar 750 bin liradan başlıyor...

Gayrimenkul pazarının yeni yükselen yıldızı: Yakuplu!

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

Yakuplu Denizİstanbul iletişim!

Yakuplu Denizİstanbul iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 4 bin 500 adet konut yer alıyor.

newport yakuplu Haberi

newport yakuplu

Özer A.Ş. imzası ile İstanbul'un Yakuplu ilçesinde yükselen Newport projesi 4 blok halinde hayata geçiriliyor.


Banka kredisine uygun olan Newport Yakuplu 'da metrekare birim fiyatı peşin 2 bin 500 TL, vadeli ise 2 bin 600 TL olarak belirlendi.


200 konutun yer aldığı Newport Yakuplu 'da 1+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.


Yüzde 70'inin satıldığı Newport Yakuplu 'da yaşam başladı. Projede yer alan 1+1 daireler 120 metrekare ile 130 metrekare ve 3+1 daireler 217 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


30 bin inşaat alanına sahip olan Newport Yakuplu  Ambarlı Limanı ve denize 3 dakika, TÜYAP'a 8 dakika, şehir merkezine ise 25 dakika  mesafede konumlandırılıyor. Proje Beylikdüzü Hükümet Konağı'nınn hemen karşısında yer alıyor.


0212 876 30 94

Esra Nur...