23 / 07 / 2024

Newyorktaki zengin iş adamları

Newyorktaki zengin iş adamları

Forbes dergisi, dünyada en çok dolar milyarderi yaşayan 25 şehri açıkladı. Listede 3’üncü sırada yer alan Moskova’da 60 milyarderin yaşadığı belirtilirken, Moskovalı milyarderlerin toplam servetinin 217 milyar doları bulduğu ifade edildi

Finansal özgürlük rakamı nedir? Sizin özgürlük rakamınız ne? İşte hesabı

Birçok kişinin amacı finansal özgürlüğünü elde ederek, maddi bağımsızlığını kazanmak. Peki bir kişinin kendisini zengin ve mali açısından güvende hissetmesi için parası olmalı. Ekonomist Mert Başaran finansal özgürlük rakamının ne kadar olması gerektiğini hesapladı.

Avrupa Birliği'nde emlak kaosu! Ev sahibi - kiracı oranları şaşırttı!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları cep yakarken benzer bir kriz de Avrupa Birliği'nde (AB) de yaşanıyor. Resmi olarak açıklanan verilere göre İsviçre, Almanya ve Avusturya gibi zengin ülkelerde bile nüfusun yarısından fazlası kiracı.

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile  birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

30 milyon doların üzerinde serveti olanların sayısı 1.932’ye çıkarken, yoksulun kişi başına geliri 26 bin 703 TL oldu!

Ülkemizde kişi başına düşen gelir 307 bin 952 Türk Lirası (13 bin 110 dolar) olurken, en zengin yüzde 5’lik bölümün yıllık geliri 816 bin 219 Türk Lirası'na çıktı, 4.3 milyona ulaşan en yoksul yüzde 5’lik kesimin geliri de 26 bin 703 Türk Lirası'nda kaldı. 

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Newyorktaki zengin iş adamları Haberi

Newyorktaki zengin iş adamları

Rusya’nın başkenti Moskova, dolar milyarderlerinin en fazla yaşadığı 3’üncü şehir oldu. Sıralamanın ilk basamağında ise 79 milyarderle New York yer alıyor. Listenin ilk sırasında yer alan New Yorklu milyarderlerin toplam servetinin 364 milyar dolar olduğu kaydedilirken, ikinci sırada sırada yer alan Hong Kong’daki milyarderlerin servetinin de 261,3 miyar dolar olduğu ifade edildi.

Forbes, Moskova’nın en zengin adamı olarak 14,4 milyar dolarlık servetin sahibi Novateck şirketinin başkanı Leonid Mihelson’ı...