03 / 05 / 2024

Next Level açılışı

Next Level açılışı

Toplam 500 milyon liralık yatırımın önemli unsurlarından birisini oluşturan ve 145 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor ve Ankaralıları 20 yeni marka ile tanıştıracak...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve dava kapsamında bazı işlemlerin iptaline karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından inşa edilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Peki Next Level İstanbul projesinde fiyatlar kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor. 

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesinde Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Gelirinin, 3 milyar 623 milyon 870 bin 437 liraya yükseldiğini açıkladı. 

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Next Level 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

US Polo, Next Level AVM’de mağaza açtı!

JLL Türkiye'nin yönettiği, Ankara’nın gözde alışveriş merkezi Next Level AVM’de şimdi de US Polo mağazası kapılarını hizmete açtı.

Next Level açılışı Haberi

Next Level açılışı


Toplam 500 milyon liralık yatırımın önemli unsurlarından birisini oluşturan ve 145 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor Ankaralıları 20 yeni marka ile tanıştıracaklarını belirten Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros, çeşitli mağaza, restoran ve müstakil sinema binası bulunan Next Level AVM'de vale ve concierge hizmetlerinin de verileceğini dile getirdi. 



Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilen ve rezidans, ofis ve AVM konseptlerini bir araya getiren Next Level'da hayat başhyor. Açık hava konsepti, mağazalar, müstakil sinema binası ve farklı damak tatlanna hitap eden kafe ve restoranlara ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM'nin açılışı, 24 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek. 



Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros, AVM MFİ Partners tarafından...