27 / 04 / 2024

next level ne zaman teslim

next level ne zaman teslim

Pasifik İnşaat imzası taşıyan Next Level projesi 500 milyon TL yatırım bedeliyle Ankara Çayyolu'da hayata geçirildi. Next Level Çayyolu teslimleri ne zaman?

Next Level konut fiyatları!

Ankara Söğütözü'nde inşa edilen ve Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level konut fiyatları 780 bin liradan başlıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Pasifik İnşaat Next Level konut fiyatları!

Pasifik İnşaat Next Level konut fiyatları 764 bin lira ile 1 milyon 880 bin lira arasında değişiyor. Ankara'da inşa edilen Next Level projesinde daireler bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Next Level fiyat bilgisi!

Next Level fiyat bilgisi kapsamında rezidans dairelerin ve de ofislerin fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Ankara Next Level fiyat!

Ankara Next Level fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Next Level Ankara fiyat listesine göre konutlar 761 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ankara Next Level satış fiyatları!

Pasifik İnşaat projesi olarak inşa edilen Ankara Next Level satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Next Level İstanbul'da peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı! 

Megakentin en hareketli ve prestijli semtlerinden Levent’in Etiler girişinde yükselen Next Level İstanbul'da konut satışları devam ediyor. Peki Next Level İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen Next Level Kemer projesinde ön satış süreci başladı. Peki Next Level Kemer projesinde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Pasifik GYO'nun İstanbul'daki ilk projesi olan Next Level İstanbul'un değeri ne kadar oldu? İşte Next Level İstanbul projesinin değeri ve proje ayrıntıları...

Next Level AVM'ye Ziraat Bankası tarafından el konuldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2013 yılında görkemli bir törenle hizmete açtığı başkent Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”ne, Varlık Fonu’na devredilen Ziraat Bankası tarafından el konuldu. 

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

Next Level Çayyolu teslimleri ne zaman?

Pasifik İnşaat imzası taşıyan Next Level projesi 500 milyon TL yatırım bedeliyle Ankara Çayyolu'da hayata geçirildi. Next Level Çayyolu teslimleri ne zaman?

Next Level Rezidans fiyatları!

Ankara Söğütözü bölgesinde inşa edilen Next Level Rezidans daire alanları 148 metrekareden başlıyor. Next Level Rezidans fiyatları daire büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Proje Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçirildi.

Next Level Residence fiyatları ne kadar?

Next Level Residence Söğütözü projesi Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Next Level Residence dairelerin büyüklükleri 148 metrekareden başlıyor. Peki Next Level Residence fiyatları ne kadar?

Liu Jo, Next Level AVM mağazasında yeni sezon daveti veriyor!

Cesur tarzları, ihtişam ve feminenliği öne çıkaran şık tasarımlarıyla birleştiren Liu Jo, 2014 İlkbahar / Yaz koleksiyonunu Next Level AVM'deki mağazasında gerçekleştireceği davetle Ankaralı modaseverlerin beğenisine sunacak.

Next Level Beki İkala Erikli'yi ağırlıyor!

NEXT Level Alışveriş Merkezi D & R işbirliği ile " Meleklerle Yaşamak " kitabının yazan Beki İkala Erikli'yi Ankaralılarla buluşturacak. Erikli, bugün imza gününe katılacak...

next level ne zaman teslim Haberi

next level ne zaman teslim

 Ankara Çayyolu'nda yer alan Next Level  projesi  Pasifik İnşaat imzası taşıyor. 3+1'den, 7,5+2'ye kadar daire seçenekleri sunulan Çayyolu Next Level projesi 429 konut ve 6 mağazadan meydana geliyor.


Next Level Çayyolu projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede firma bünyesinde 36 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. 


Ofis Özellikleri


7/24 erişim

7/24 güvenlik

Kartlı giriş

Temizlik

Mutfak


Bina Özellikleri


Fotokopi, fax, printer hizmeti,

Mutfak,

Fuaye,

Ortak çalışma alanları,

Kişiye özel çalışma alanları,

Grup çalışma alanları,

Resepsiyonist,

Mutfak görevlisi,

Temizlik görevlisi


Next Level Çayyolu ortak alanlarında;


Yüzme havuzu

Fitness

Sauna

Spor alanları

Çocuk oyun alanları

Otopark gibi olanaklar da olacak. 


Next Level Çayyolu teslimleri ne zaman?


Next Level projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip Next Level projesi 166 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir yolu) No:3 Söğütözü/Çankaya ANKARA


Tel: 0312...