02 / 05 / 2024

ney yapı çamlı vadi konakları projesi

ney yapı çamlı vadi konakları projesi

Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. 2014 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Çamlı Vadi Konakları 'nda 14 adet villa bulunuyor...

Çekmeköy Reşadiye Çamlı Vadi Konakları iletişim!

İstanbul Çekmeköy'de Ney Yapı tarafından inşa edilen Çamlı Vadi Konakları fiyatları 500 bin dolar'dan başlayarak satışa sunuluyor. Çekmeköy Reşadiye Çamlı Vadi Konakları iletişim billgileri haberimizin detayında yer alıyor...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

İzmir Çamlı Barajı'nın yapımıyla ilgili 8 soru!

Devlet Su İşlerinin İzmir Çamlı Barajı yapımı konusundaki karar değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Peker GYO, Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün yaptığı yazılı açıklamada Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldığını açıkladı. 

ney yapı çamlı vadi konakları projesi Haberi

ney yapı çamlı vadi konakları projesi


Çamlı Vadi Konakları projesi Ney Yapı imzası ile inşa ediliyor. Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor.


Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgilere geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları 12 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje kapsamında 14 adet villa yer alıyor.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları Projesi 'nin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Çamlı Vadi Konakları 'nda; yüzme havuzu, oyun alanları, peyzaj alanları,fitness salonu,  kapalı otopark ve spor alanları bulunuyor.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları nerede, Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları ulaşım:

Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları adres: Turgut Özal Caddesi Günpak iş merkezi B Blok No:69/2 Taşdelen/İstanbul 


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları resimleri ve Çamlı Vadi Konakları satılık...