28 / 04 / 2024

Neyzen İnşaat Nota Residence iletişim

Neyzen İnşaat Nota Residence iletişim

Özyurtlar Nota Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Esenyurt Nota Residence'ta fiyatlar 189 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

Nota Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Büyükbekir kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nota İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Celal Koçer tarafından kuruldu.

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ön tarafından kuruldu.

Esenyurt Nota Residence'da 25 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Nota Residence’ın temeli atıldı!

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Neyzen İnşaat Nota Residence iletişim Haberi

Neyzen İnşaat Nota Residence iletişim


Özyurtlar İnşaat bünyesindeki Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. Nota Residence Esenyurt projesi 18 ay sonra teslim edilecek.


12 katlı tek blok olarak tasarlanan Nota Residence Esenyurt projesinde tüm daireler 70 ila 75 metrekare arasında 1+1 olarak planlandı. 



Özyurtlar Nota Residence ödeme planı!


Özyurtlar Nota Residence ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinatla firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 189 bin liradan başlıyor.


84 daire ve 10 dükkandan oluşan Nota Residence projesinde kış bahçesi, playstation odası, fitness, kapalı otopark, sauna, cep sineması gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Tel: 0850 460 27 27

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Gülcihan...