06 / 05 / 2024

Nezahat Özdemir kim

Nezahat Özdemir kim

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Nezahat Özdemir son yolculuğuna uğurlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Limak Holding'in acı günü! Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Nihat Özdemir'in acı günü! Annesi Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, cumartesi Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Sabri Özdemir kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Batman Belediye Başkanı olan Sabri Özdemir kimdir? Sabri Özdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sabri Özdemir, hangi partiden aday olmuştu?

Bilge Özdemir: İyi markanın değeri 2014-2015 yılında ortaya çıkacak!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Bilge Özdemir, konutta marka konusuyla ilgili bilgiler verdi. Özdemir; İyi markanın değeri 2014-2015 yılında ortaya çıkacağını belirtti...

Nezahat Özdemir kim Haberi

Nezahat Özdemir kim

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Hikmet Çetin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ve çok sayıda kişi katıldı.



Sabah


Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Nezahat Özdemir'in naaşı dün Kocatepe Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Hikmet Çetin, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, AK...