06 / 05 / 2024

Nezahat Özdemir öldü mü

Nezahat Özdemir öldü mü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı. İşte SED ödemesi ile ilgili merak edilenler...

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan destek açıklaması: İhtiyaç sahibi herkesin hesabına tek tek para yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında eylül ayında 4,36 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Bakanlık resmen duyurdu: Bayram öncesi ihtiyaç sahipleri için SYDV'lere 450 milyon 800 bin TL ek kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 450 milyon 800 bin TL tutarında ek kaynak aktarıldığını açıkladı. İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda restoran açacak!

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Nihat Özdemir: İnşaattaki küçülmenin en büyük etkisi çimentoda!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, kur ve faizlerdeki dalgalanmalardan dolayı inşaat sektöründeki küçülmenin en büyük etkisinin çimento sektöründe görüldüğünü söyledi.

Nezahat Özdemir öldü mü Haberi

Nezahat Özdemir öldü mü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Hikmet Çetin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ve çok sayıda kişi katıldı.



Sabah


Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Nezahat Özdemir'in naaşı dün Kocatepe Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Hikmet Çetin, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, AK...