02 / 05 / 2024

Nezih İnşaat dönüşüm çalışmaları

Nezih İnşaat dönüşüm çalışmaları

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi verdi.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Nezih İnşaat'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Adana'da kentsel dönüşüm inşaat sektörünü canlandıracak!

Kentsel dönüşüm Türkiye'de yıkılacağı ilan edilen 7 milyon konut sayısıyla inşaat sektörüne canlılık kazandıracak projelerin sayısının artması bekleniyor.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm 5. etapta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Mamak 5. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 17. 355 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 milyon 710 bin TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi açıldı!

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Nezih İnşaat dönüşüm çalışmaları Haberi

Nezih İnşaat dönüşüm çalışmaları

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Saraykentte yer alan inşaat ofisinde yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi veren Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu (Alagöz), her biri brüt 99 metrekare olan 290 dairenin bulunduğu parsellere, brüt 140 metrekarelik 700 daire ve dükkânlar yapacaklarını söyledi. Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan Saraykent mevkiindeki 2. Mesken Evleri sakinleri ile bir araya gelen Nezihoğlu, yaptığı açıklamada, "Yapmış olduğumuz toplantılarda bize gösterilen teveccühten dolayı 2. mesken evleri sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bize gösterdikleri güvene layık olabilmek için, atacağımız adımlara çok dikkat ettik. Tamamen eşit haklara sahip olan 2. mesken sakinlerinin haklarını koruyup, dürüstlük çizgisinden kesinlikle ayrılmadan çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde sürdürdük. İkinci mesken evleri ile ilgili ilkbaharda başlattığımız...