16 / 06 / 2024

Nezih Önalan biyografi

Nezih Önalan biyografi

Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Önalan kimdir? Nezih Önalan, Önalan İnşaat'ı ne zaman kurdu? İşte Nezih Önalan ve Önalan İnşaat..

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Ünalan 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1059 ada, 35 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Ünalan Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1119 ada, 119 ve 124 parsellere ilişkin ( plan notu ) 1/1000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Akrep Nalan evini Nesin Vakfı’na bağışladı!

'Akrep Nalan' olarak bilinen Füsun Nalan Açın, yaşadığı evini Nesin Vakfı’na bağışladı. Açın, Nesin Vakfı’nın verdiği eğitimle Köy Enstitüleri gibi çalıştığını söyledi.

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Nezih İnşaat'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünalan’da konut fiyatlarındaki artış yüzde 50’yi geçti!

Üsküdar’ın Ünalan Mahallesi, İstanbul’un gözde bölgelerinden biri haline geldi. Ünalan’da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış, son üç yılda yüzde 50’yi geçti.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Nezih Önalan biyografi Haberi

Nezih Önalan biyografi

Nezih Önalan kimdir?

Nezih Önalan, Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Önalan İnşaat, 1989 yılında Nezih Önalan tarafından kurulmuştur. 


"Firma tasarımda, kalitede ve kadrosunda, müşteri memnuniyetini sağlayarak, insan hayatına ve çevreye saygılı çağdaş mekanlar, yapılar inşa etmeyi temel çalışma ilkesi olarak belirlemiştir.Bunu neticesinde kısa zamanda sektörde saygınlık ve prestij sahibi olmuştur.


Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi konularında iyi yetişmiş, deneyimli insan kaynağı ile zaman unsurlarını ön plana alarak; tasarımdan üretime, uygulamadan montaja, iş yönetiminden kaliteye varıncaya dek her alanda sektörde büyümeye devam etmektedir. 


Gerek özel sektörde gerek kurumsal alanlarda Önalan İnşaat’ın seçilme nedenlerinden bir diğeri de depreme dayanıklı yapılar inşasında çok büyük yatırımlar gerçekleştirmiş olmasıdır. 


Depreme dayanıklı binalar ve toplu konutlar ile sizlere yaşanılabilir aynı zamanda güvenilir yuvalar...