05 / 05 / 2024

NG Grup Sapanca AVM

NG Grup Sapanca AVM

Porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan yol üstü arazilerinde alışveriş merkezleri açacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür AVM zincirinde ilk adımı Sapanca'da attıklarını belirtti.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güngör Güngörmüş ve nurettin Tanrıverdioğlu ortaklığında kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Men Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Men Grup İnşaat Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Güngör tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Grup Sapanca AVM Haberi

NG Grup Sapanca AVM


Nafi Güral Ailesi bünyesinde, porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, AVM yatırımcısı oluyor. Grup, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan güzergahta yol üstünde yer alan arazilerinde alışveriş merkezlerini hayata geçirmek üzere ilk adımı Sapanca'dan attı. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, bu yatırımlarla yol üstü, keyifli noktalar oluşturacaklarını ve ilk etapta üç noktada yer alacaklarını söylüyor. Öte yandan grubun sanayi alanında darbe girişiminin hemen ardından yatırım kararı aldığını da belirten Gür, önümüzdeki üç yılda otelcilik, sanayi ve AVM'lere 700 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını ifade ediyor. 


NG Grubu olarak seramikte darbe girişiminin hemen ardından bir yatırım kararı aldınız. Bu yatırımda son durum nedir? 


15 Temmuz, psikolojik, ekonomik ve politik anlamda hepimiz için bir dönüm noktası oldu. Ülkemizi derinden...