11 / 05 / 2024

NG Hotels Bodrum projesi

NG Hotels Bodrum projesi

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Koronavirüs Bodrum gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılırken, ticaretten ekonomiye, gayrimenkulden inşaata birçok sektörü de etkiliyor. ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, Covid-19 salgınının Bodrum gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

NG Hotels Bodrum projesi Haberi

NG Hotels Bodrum projesi

NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür yeni bir proje olacağını duyurdu. Hürriyet Gazetesi'nden Burak Çoşan'ın haberine göre; Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

"Hem konut hem otel olan bir proje"

Turizm sektöründe birçok işe imza atan NG Hotels Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni bir projeye imza atacak.

Yakın zamanda otel yatırımları olup olmadığı hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Önümüzde bizi heyecanlandıran bir Bodrum projesi var. Ortakent’te bir projeyi devreye alacağız. Şu anda projelendirme çalışması devam ediyor. Hem konut hem otel olan bir proje. Kısa zamanda projelendirme çalışmalarını tamamlayıp devreye almak istiyoruz” ifadelerini...