19 / 05 / 2024

Nguyen Phuong Nga

Nguyen Phuong Nga

Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Nguyen Phuong Nga ve beraberindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet’i çalışma ofisinde ziyaret etti

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nga Laı Lıllıan Chan tarafından kuruldu.

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akdağ ve Nga Lai Lillian Chan tarafından kuruldu.

Nga İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nga İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adalı tarafından kuruldu.

İşte dünyadaki en ilginç mimari tasarımlar!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen'in mimari ve insan temalı fotoğraflar çekti. Nguyen'in çektiği mimari tasarımlar ilgi çekiyor...

İşte dünyanın en ilginç mimari tasarımları!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen, ilginç mimari eserleri fotoğrafladı. Sanatçı, çalışmalarını mimari ve insana odaklı yaptı.

Afrika'nın çehresini dev projeler değiştiriyor!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde inşa edilecek Grand İnga Barajı ile kıtanın elektrik ihtiyacının yüzde 40'ı karşılanacak. Tanzanya'da inşası süren Bagamoyo Limanı Afrika'nın dünyaya açılan ticaret kapılarından biri olacak.

Vietnam'da masal şatosu gibi otel inşa edildi!

Vietnam'da Dang Viet Nga isimli sıradışı bir mimarın 15 yıl önce çizdiği tasarımla inşa edilen Hang Nga Villa'ya ilgi büyük. 10 odası olan otelde tema doğa ve hayvan sevgisi...

Vietnam'a Marmaray ve 3. Boğaz Köprüsü projeleri anlatıldı!

Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Nguyen Phuong Nga ve beraberindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet’i çalışma ofisinde ziyaret etti

Nguyen Phuong Nga Haberi

Nguyen Phuong Nga


Konuk bakan ve heyeti İstanbul’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selamet, devam etmekte olan Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Marmaray Projeleri ile ilgili bilgi verdi.


Konuk Bakan Yardımcısı da İstanbul’da ilk kez bulunduğunu ifade ederek, “ İstanbul ile ilgili daha evvel birçok şey duymuştum. Bu kadar gelişmiş bir kentle karşılaşmış olmaktan da çok memnun oldum. Misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Vietnam ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin otuz beşinci yıl dönümü olması münasebetiyle İstanbul - Ho-Chi Minh arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalanacağını ifade eden konuk bakan yardımcısı Nguyen Phuong Nga, “2013 yılı itibariyle Türkiye ile Vietnam arasında ki diplamatik ilişkiler 35.yılını dolduracak. İstanbul'la da kardeş şehir olacağımız için de çok mutluyuz. Bu protokolü çok önemsiyoruz” diye konuştu.


Ahmet Selamet’te konuk Bakan Yardımcısı...