04 / 05 / 2024

Nicole Kidman keith urban ev

Nicole Kidman keith urban ev

Nicole Kidman ve eşi Keith Urban, Tennessee’de bulunan evlerini 3.45 milyon dolara satamayınca ev fiyatında rekor bir indirim yaptı.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Nicole Kidman Sidney'den daire aldı!

Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Sidney’deki penthouse'unun altında yer alan daireyi  2.78 milyon dolara satın aldı.

Pictor House Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pictor House Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Keith Stewart Westerby tarafından kuruldu.

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Caroline Koç gayrimenkul şirketi kurdu!

Caroline Nicole Koç, Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu; Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu...

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caroline Nicole Koç,  Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu ortaklığında kuruldu. 

Nicole Kidman ve Keith Urban evlerini 3.4 milyon dolara satıyor!

Nicole Kidman ve eşi Keith Urban, Tennessee’de bulunan evlerini 3.45 milyon dolara satamayınca ev fiyatında rekor bir indirim yaptı.

Keith Urban eşine New York'ta 52 milyon dolara ev aldı!

Yeni Zelandalı ünlü şarkıcı Keith Urban, eşi Nicole Kidman'a 52 milyon dolar değerinde bir apartman dairesi satın aldı. Evin 7 odası ve oldukça geniş bir terası bulunuyor. 

Emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları!

5 yıl gibi kısa sürede aldığı evleri yenileyip tekrar satarak emlak kraliçesi olan eski bankası Nicole Bremner, başarısının sırlarını anlattı. İşte emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları...

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Nicole Harrison: Emlak kraliçesi olacağım!

Avusturalyalı model Nicole Harrison, evini arkadaşına zararına sattığı söyledi. 22 yaşındaki model, Gayrimenkul yatırımında henüz tecrübesizim. Emlak kraliçesi olacağım'' dedi.

Avustralya'nın en büyük arazisinin yabancılara satışına izin çıkmadı!

Avustralya Hazine Bakanı Scott Morrison, S. Kidman & Co Ltd’e ait özel arazilerin satışının yabancı yatırımcılara satılmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Bakan Morrison, arazileri yerli yatırımcıların alabileceğini hatırlattı.

Nicole Kidman keith urban ev Haberi

Nicole Kidman keith urban ev

Hollywood’un ünlü çiftleri arasında yer alan Nicole Kidman ve Keith Urban, geçtiğimiz Aralık ayında 3.45 milyon dolar’a (yaklaşık 16 milyon TL) satışa çıkardıkları ABD’nin Tennessee eyaletindeki malikanelerinin fiyatını, alıcı bulamayınca indirdi.

Avustralya’dan ev almak isteyen ve bu nedenle Franklin bölgesindeki gayrimenkullerini satmaya çalışan çift fiyatı 500 bin dolar indirerek, 3.4 milyon dolar yaptı. İki çocuğu olan çift, ormanlık alanda yer alan, 1950’lerin Amerika’sını yansıtan ve içinde dört yatak odası ve dört banyoya sahip malikane için, 2007 yılında 2.45 milyon dolar’ı gözden...