08 / 05 / 2024

Nida Park projesi hakkında

Nida Park projesi hakkında

Nida Park projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 707 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi!

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi 2+1'lerde 550 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan Akyazı Karacasu Park Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Expo 2016 Antalya Parkı Projesi 29 Ekim'de açılacak!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akkuyu Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerine inşası devam eden “Expo 2016 Antalya Parkı Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Düzce Lisesi Park Projesi hayata geçiyor!

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Meydan ve park projesinin yapımına kısa sürede başlanacak.

Düzce Lisesi park projesi için çalışmalar başladı!

Düzce Belediyesine bir süre önce tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Nida Park projesi hakkında Haberi

Nida Park projesi hakkında


İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş'ta konumlandırılan Nida Park projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede toplam 58 adet konut yer alıyor.


Beşiktaş Nida Park projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı. 



Nida Park  projesinde stüdyo daire tipleri 500 bin lira ile 630 bin lira arasında, 1+1 daire tipleri 707 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Nida Park projesi sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark yer alıyor.



Nida Park adres:Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş - İSTANBUL



Nida Park iletişim:

Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Öznur...