18 / 05 / 2024

Nidakule Ataşehir talep

Nidakule Ataşehir talep

TAHİNCİOGLU'NUN İstanbul Fiııans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı. Proje, akıllı bina teknolojisi ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Modern'de ön talep başladı!

Ataşehir Modern projesinde ön talepler toplanmaya başlandı. Ataşehir’in prestijli ve en büyük projelerinden biri olan Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Ataşehir Modern'de ön talep öncesi avantajlar!

Ataşehir'de Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde ön talep öncesinde avantajlar sunuluyor...

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Nidakule Ataşehir talep Haberi

Nidakule Ataşehir talep

TAHİNCİOGLU'NUN İstanbul Fiııans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı. 14 Nisaıı'a kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir'in ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. 


Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip proje, akıllı bina teknolojisi ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat...