13 / 05 / 2024

nidakule göztepe adres

nidakule göztepe adres

Anadolu Yakası’nın 120 milyon dolar değerindeki en prestijli ofis projelerinden biri olan Nida Kule'de yaşam başladı...

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe projesi kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe Evleri projesi Polat İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Polat Ev Göztepe, 2 blok olarak planlandı...

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres bilgilerine göre proje, İstanbul - Kadıköy Fikirtepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Kadıköy'de bulunuyor.

Nidakule Göztepe’de doluluk oranı yüzde 81’e ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Nidakule Göztepe, kısa sürede yüzde 81 doluluk oranına ulaştı. Son olarak Evyap, Aviva ve Filoturk kiralamalarının gerçekleştirildiği Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

nidakule göztepe adres Haberi

nidakule göztepe adres

Anadolu Yakası’nın 120 milyon dolar değerindeki en prestijli ofis projelerinden biri olan ve A+ hizmetler sunan, güvenilir, konforlu ofis projesi Nidakule Göztepe; merkezi lokasyonu, sosyal kullanım alanları, LEED sertifikası ve Uzakdoğu Felsefesi Feng Shui’ye uygun tasarımı ile İstanbul’un ofis hayatına yeni bir soluk kazandırıyor. Onur Taahhüt, Gübretaş, Regus, Mazda ve UPM gibi ulusal ve global dünya devi birçok şirketin tercih ettiği Nidakule Göztepe’de yaşam başladı.


Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de dünyanın önde gelen uluslararası firmalarıyla kapılarını açtı. Uluslararası taahhüt firması Onur Taahhüt, konusunda lider olan halka açık Gübretaş, uluslararası gayrimenkul kiralama şirketi Regus, Japonya’nın otomotiv devi Mazda ve uluslararası yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir kağıt...