10 / 05 / 2024

nidakule kayaşehir satış ofisi

nidakule kayaşehir satış ofisi

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir teslimleri!

Nidakule Kayaşehir projesinde sıfır faizle 60 ay taksitlendirme yapılabiliyor. Projede ofislerin yanı sıra mağaza, restoran ve eğlence alanlarına da yer veriliyor...

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018!

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. 

Nidakule Kayaşehir'de 0,98 faiz fırsatı!

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

TOKİ Kayaşehir satışları başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de orta katmana yönelik ürettiği 605 konutun satışı için gerekli koşulların oluştuğunu açıkladı. 

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

TOKİ Kayaşehir'de açık artırma ile konut satıyor!

Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan TOKİ Kayaşehir'de toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satılıyor.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

Kayaşehir TOKİ 2017 kuralı konut satışı başvuruları yarın başlıyor!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kuralı konut projesinde dairelerin başvurusu için 5 bin TL ödeniyor. Kayaşehir TOKİ 2017 kuralı konut satışı başvuruları yarın başlıyor...

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 2017!

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Kayaşehir TOKİ Konutları'nda daireler 18 ay sonra teslim ediliyor...

nidakule kayaşehir satış ofisi Haberi

nidakule kayaşehir satış ofisi

Nidakule Kayaşehir projesi 26 katlı tek bloktan yükseliyor. İstanbul Kayaşehir'de yer alan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Nidakule Kayaşehir projesinin her katında 8 ofis yer alıyor. Konut kampanyasına destek olan projede restoran, mağaza ve eğlence alanları bulunuyor.

Nidakule Kayaşehir'de bulunan ofisler 90, 124, 430 ve 860 metrekare alanlara sahip. 2019 yılının Mart ayında teslimlerin yapılacağı projede satışlar devam ediyor.

Nidakule Kayaşehir projesinde kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor. Yüzde 10 indirimli fiyatların da sunulduğu kampanyada yüzde 10 peşinat ödemek yeterli oluyor.

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek olan Nidakule Kayaşehir projesinde döviz veya altınını bozdurarak peşinatını getirenin kazancı 12 ay boyunca garanti altına alınıyor. 

Sınırlı sayıda ve sınırlı süre için geçerli olan kampanya 31 Ekim 2018 tarihinde sona erecek.


Tel:...