17 / 05 / 2024

Nidakule yapımcı şirketi

Nidakule yapımcı şirketi

Dükkan fiyatlarının 3 milyon 460 bin TL'den başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Tahincioğlu Nidakule Dükkanları açık artırma ihalesi bugün saat 10:00'dan itibaren yapılacak.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi, Hasan Kaçmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Gümüş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi, Gözde Türkmen Esmer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökhan Türkmen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi, Muhammed Taha Gergerlioğlu Yönetim Kurulu Başkan ve Orhan Gezer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Artenka Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi 'nde kuruldu.

CCY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

CCY Yapı Anonim Şirketi, Birgül Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cansu Kavan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Şua CC Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Şua CC Yapı Anonim Şirketi, Nimetullah Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ercan Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Emin Ertuğrul Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Üsküdar'da kuruldu.

EDS Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

EDS Konut Yapı Anonim Şirketi, Edis Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Yalıyolu Sokak' ta kuruldu.

Nidakule yapımcı şirketi Haberi

Nidakule yapımcı şirketi

Ataşehir Nidakule başvuruları

Projede dükkanlar için başvurular dün saat 17.30'a kadar yapıldı.


Nidakule Dükkanları fiyat

Ticari ünitelerin fiyatları 3 milyon 460 bin TL -  9 milyon 890 bin TL arasında değişiyor.


Nidakule yapımcı şirketi

Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından; Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Ataşehir Nidakule dükkan büyüklükleri

Projedeki ticari ünitelerin alanları 173 metrekareden başlayıp 469 metrekareye kadar yükseliyor.


Tahincioğlu Nidakule Dükkanları açık artırma ihalesi!

Kura çekilişi bugün saat 10.00'dan itibaren satış ofisinde gerçekleşecek.


Nidakule Dükkanları açık artırma ihale detayları

1-) İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2-) İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. 


3-) İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını...