01 / 05 / 2024

nidapark ayyıldız projesi

nidapark ayyıldız projesi

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız Konutları!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark isimli projelerinin en yenisi olan Nidapark Ayyıldız projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nidapark Ayyıldız projesi henüz planlanma aşamasında...

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

nidapark ayyıldız projesi Haberi

nidapark ayyıldız projesi

Ergün Mimarlık, Autodesk tarafından gerçekleştirilen ve bu yılın en geniş çaplı yazılım etkinliği olan “Autodesk Teknik Zirvesi” buluşmasının ‘Yapı Profesyonelleri’ oturumunda Building Information Modeling – Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) uygulama sürecini anlattı. 

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen oturumda; Tahincioğlu, Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yezdan Kanaat, Yazılım 3D BIM Danışmanı Barış Canpolat ile Y. Mimar Eser Ergün, Mimar Etem Adem ve İç Mimar Gizem Arslaner, Ergün Mimarlık tarafından projelendirilerek 3 ay önce teslim edilen ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız Projesi üzerinden BIM uygulama sürecini anlattı.

Ergün Mimarlık, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız proje sürecinde işverenin BIM’e geçiş talebinden başlayarak; hazırlık, BIM ile tanışma ve uygulama süreçlerinin tüm aşamalarıyla ilgili detaylı açıklamalar...