28 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir lokasyon

Nidapark Başakşehir lokasyon

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi!

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon!

KİPTAŞ ile HYK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor.  Peki Lal Bahçe nerede? İşte Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon bilgileri...

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Nidapark Başakşehir lokasyon Haberi

Nidapark Başakşehir lokasyon

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir satış fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.  


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi...