06 / 05 / 2024

Nidapark Beşiktaş ödül

Nidapark Beşiktaş ödül

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş Devam Eden En İyi Rezidans seçildi!

Nidapark Beşiktaş Devam Eden En İyi Rezidans ödülüne layık görüldü. Tahincioğlu tarafından yaptırılan Nidapark Beşiktaş Projesi’nin bütün iç mimari proje çalışmalarını Gönye Proje Tasarım gerçekleştirdi.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cihannuma Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle açıldı. Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş ödül Haberi

Nidapark Beşiktaş ödül

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor. 


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Awards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER

36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145...