04 / 05 / 2024

Nidapark Beykoz iletişim

Nidapark Beykoz iletişim

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beykoz projesi için arsa toplama çalışmaları devam ediyor. Proje için anlaşmalar devam ediyor. Peki Nidapark Beykoz nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinin 1,5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Arsa toplama çalışmalarına devam eden projede 70 bin metrekare alan için anlaşma sağlandı.

Verra Suites Beykoz iletişim!

Verra Suites Beykoz iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede detaylar henüz açıklanmadı. 

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Beycozy Evleri Beykoz iletişim!

Beycozy Evleri Beykoz iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede teslimlerin 2018 yılı içinde yapılması planlanıyor...

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beykoz Elysium Es iletişim!

Elysium Es projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beykoz Elysium Es iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi!

Ofton Kavacık perşembe günü ön satışa çıkıyor. Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle 120 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri!

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Nidapark Başakşehir satış ofisi iletişim!

Nidapark Başakşehir satış ofisi iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle vade imkanı sağlanan proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Nidapark Beykoz iletişim Haberi

Nidapark Beykoz iletişim

Proje alanı için imar planı 19 Ocak 2015 tarihinde askıya alınan Nidapark Beykoz projesi yarın askıdan iniyor. Anlaşmaların devam ettiği proje için yaklaşık 70 bin metrekare alanda anlaşma sağlandı.


Nidapark Beykoz nerede?

Nidapark Beykoz projesi Karlıtepe'de arsa toplamaya devam ediyor. Hedeflenen rakamın 250 bin metrekare olduğu proje Karlıtepe'de boğaz manzarasına hakim bir konumda yer alacak. 


Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Göksu ve Yeni Mahalle bölgelerini kapsayan Beykoz 1. Bölge imar planı 19 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. 


Planlara askı süreci içerisinde itiraz gelmemesi durumunda kesin onaylanmış olacak Nidapark Beykoz projesinin 1.5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. 


Nidapark Beykoz iletişim

Tel: 0216 413 13 20

Web: http://tahincioglu.com/ 

Özge...