02 / 05 / 2024

nidapark Çengelköy ne zaman satışa çıkacak 

nidapark Çengelköy ne zaman satışa çıkacak 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy 2021'in ilk çeyreğinde satışta!

2020 yılını 2 milyar 250 milyon liralık satış ile tamamlayan Tahincioğlu 2021'e yeni proje ile giriyor. Nidapark Çengelköy yeni yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak. 

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı!

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Nidapark Çengelköy projesinde toplam 207 adet bulunuyor.

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Nidapark Çengelköy projesinde yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla son 15 konutun satışı devam ediyor. İşte Nidapark Çengelköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

nidapark Çengelköy ne zaman satışa çıkacak  Haberi

nidapark Çengelköy ne zaman satışa çıkacak 

65 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe başarılı projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, satışı beklenen Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak tarafından gerçekleşen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Çengelköy'ün geçmişe ait izlerin yer aldığı asırlık tarihe sahip yerde hayata geçirilen Nidapark Çengelköy 36 bin 500 metrekarelik alanda inşa ediliyor. 71 bin 355 metrekare inşaat alanında yükselen proje 10 bin metrekarelik doğal toprak alanına sahip. 12 bloktan oluşan projede 207 konut bulunuyor. Butik proje olarak inşa edilen projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 ve 5,5+1 dubleksten oluşan farklı daire seçenekleri mevcut.

Çaprazlı Köşkü restore edilecek

Az katlı ve yatay mimari anlayış ile inşa edilecek Nidapark Çengelköy konutları...