12 / 05 / 2024

Nidapark Gündoğan satış

Nidapark Gündoğan satış

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Nidapark Gündoğan satış Haberi

Nidapark Gündoğan satış

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan için start verdi. Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı Nidapark Gündoğan projesi ön satışa çıktı.

Mayıs ayında Nidapark Göcek projesinde satışları başlatan Tahincioğlu Holding, yeni konut yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyor. 

Peki Tahincioğlu Nidapark Gündoğan projesi nerede? İşte Nidapark Gündoğan projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan ismiyle inşa edilecek. 'Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da' sloganıyla lanse edilen Nidapark Gündoğan projesinde ön satış dönemi başladı.

Merakla beklenen Tahincioğlu Nidapark Gündoğan projesi,...