30 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe evler

Nidapark Seyrantepe evler

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri..

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi ve ödeme planı!

Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede? İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Yaşam konforu ve hayatı kolaylaştıracak her ayrıntının planlanarak hayata geçirildiği Multi Evler ilk olarak Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat buluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Nidapark Multi Evler!

Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor. Projede ön talep toplanıyor.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Seyrantepe evler Haberi

Nidapark Seyrantepe evler

Nidapark Seyrantepe'de satış süreci devam ediyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede 317 tane daire yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe Evleri'nde daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel için 120 aya kadar banka kredisi ile ödeme yapılıyor. 


Nidapark Seyrantepe Evleri'nde fitness center, çocuk oyun alanı, spor alanı, açık / kapalı yüzme havuzu, otopark gibi sosyal donatı alanlarına yere veriliyor. 


Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri



Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri



Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri



Nidapark Seyrantepe...