03 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe Gönye Proje Tasarım

Nidapark Seyrantepe Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de inşa edilen Nidapark İstinye projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, Nidapark İstinye güncel fiyat listesi..

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Nidapark Bomonti güncel fiyatlar!

5 bölümden meydana gelen Nidapark Bomonti projesi tarihi yarımada manzarasına hakim konumda yer alıyor. Nidapark Bomonti güncel fiyatlar KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe güncel daire fiyatları!

Toplam 735 daire ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesi Eylül 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe güncel daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Çağlayan tarafından kuruldu.

Nidapark Seyrantepe Gönye Proje Tasarım Haberi

Nidapark Seyrantepe Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi. LEED sertifikasına aday olan bu çevreci projede, kullanılan malzemelerin seçimi, LEED sertifikasının koşullarına uygun olarak yapıldı.

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin büyük ölçekli projelerinde konut ve ofislerin iç mimari tasarım ve uygulamalarına imza atan Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1’den 4+1 dubleks dairelere kadar farklı tiplerdeki dairelerin yanı sıra lobi ve kat koridorlarının ve kafe, havuz, fitness gibi alanlardan oluşan sosyal tesisin iç mimari tasarımını üstlendi. Mekanların konsept tasarım aşamasından uygulama çizimlerinin tamamlanmasına kadarki süreçte yer alan Gönye, aynı zamanda tasarladığı 1+1 örnek daire ile ev adaylarına rehberlik...