04 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe Sarıyer

Nidapark Seyrantepe Sarıyer

Nidapark Seyrantepe projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe fiyat listesi...

Nidapark Seyrantepe resimleri!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Nidapark Seyrantepe resimleri..

Nidapark Seyrantepe Sarıyer!

Nidapark Seyrantepe Sarıyer projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede daire alanları ise 79 - 349 metrekare arasında değişiyor.

Sarıyer Nidapark İstinye ödeme seçenekleri!

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselen Nidapark İstinye projesinde konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor..

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi!

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunulan Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe örnek daire!

Nidapark Seyrantepe'de teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe örnek daire...

Nidapark Seyrantepe iletişim numarası!

Nidapark Seyrantepe projesinde teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek ve projede toplam 317 tane daireye yer veriliyor. Nidapark Seyrantepe iletişim numarası 444 4 846.

Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı!

Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1'den 5+1'e kadar toplam 317 tane daire yer alıyor. Projede banka kedisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile kredi kullanılabiliyor. İşte Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı...

Nidapark Seyrantepe Sarıyer Haberi

Nidapark Seyrantepe Sarıyer

Sarıyer - Seyrantepe'de Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde satışlar devam ediyor. Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükselen Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


2016 yılının Aralık ayında daire teslimlerinin gerçekleşeceği Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinde toplam 368 tane daireye yer veriliyor. 


Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Nidapark Seyrantepe projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalanı için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe fiyat listesi kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor....