05 / 05 / 2024

Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir projesi

Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir projesi

Nidapark Kayaşehir projesinde teslim tarihi 2018 olarak planlanıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı 2018!

2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Nidapark Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları!

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları!

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir projesi Haberi

Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir projesi

77 bin 237 metrekare alanda inşa edilen Nidapark Kayaşehir projesi Zümrüt, Yakut ve Elmas etaplarından meydana geliyor. Proje toplam 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. 


Nidapark Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. Nidapark Kayaşehir projesinde dairelerin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.


Nidapark Kayaşehir'de dairelerin büyüklükleri 102 ila 226 metrekare arasında belirlendi. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Nidapark Kayaşehir Evleri ödeme koşulları!


Yüzde 5 peşinat verildiğinde yüzde 15'lik ödemenin bir yıl sonra yapıldığı Nidapark Kayaşehir projesinde 2019'da ilk taksit ödemeleri başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir fiyat listesi!


2+1 daire fiyatları 545 bin TL'den 

3+1 daire fiyatları 676 bin TL'den 

4+1 daire fiyatları 880 bin TL'den başlıyor. 


Nidapark Kayaşehir projesinde daire sahiplerine yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları,...