08 / 05 / 2024

niğde 2014 projeleri

niğde 2014 projeleri

Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

Niğde'de 2018 yılında yapılacak gölet projeleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2018 yılında gölet yapılacak köyler meclis gündemine taşındı. Gürer, sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu..

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Niğde'nin tarihi yapılarına sahip çıkılmalı!

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde ile ilgili projeleri, yatırımları Meclis'te konuştu. Gürer, bölgenin tarihi yapısına sahip çıkılmasını istedi.

Niğde Nikah Sarayı yıl içinde tamamlanacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehre çağ atlatacak projeleri vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek için Bor Yolu’nda inşa edilen modern nikah salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde'deki arazi toplulaştırma projeleri TBMM'de!

Niğde İli'ndeki arazi toplulaştırma projelerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Niğde'nin 8 yıllık projeleri anlatıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın geçtiğimiz ay başlattığı “Bilgilendirme ve Değerlendirme” toplantılarının beşincisi Grand Hotel’de gerçekleştirildi.

Niğde yeni projeleriyle marka kent olacak!

Son 8 yıl içinde Niğde’yi hayal dahi edilemeyen yatırımlarla tanıştıran Niğde Belediyesi, şehri gelecek nesillere taşıyacak yeni projeleri de aralıksız sürdürüyor. Yeni projelerle dört bir yanı adeta şantiye alanına dönen Niğde, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Niğde'de bu yıl hayata geçirilecek projeler açıklandı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bu yıl içinde hayata geçirilecek önemli projeleri, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıkladı.

Niğde Sazlıca altyapı projeleri TBMM'de

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Sazlıca Kasabası'nda yürütülen su, kanalizasyon ve altyapı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

niğde 2014 projeleri Haberi

niğde 2014 projeleri


Nigde'de Baskan Faruk Akdogan ile baslayan farklı belediyecilik anlayısı sonucunda hizmet halkın ayagına götürülüyor. Her fırsatta vatandaslarla bir araya gelen ve sorunları çözmek için belediye ekiplerini harekete geçiren Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Nigde'yi marka sehirler arasına sokmak için çalıstıklarını belirten Baskan Akdogan, kente insanların hayatını kolaylastıracak, onlarca yeni tesis kazandırdıklarını söyledi. Büyük bir kentsel dönüsüm hamlesi baslattıklarını belirten Akdogan Efendibey, Sehitler, Sahinali mahallelerini kapsayan 'Kentsel Dönüsüm ve Yenileme Projesi'nin tüm çalısmalarını tamamladıklarını ve projenin hayata geçmesi için tüm imkânları sagladıklarını belirtti. Türkiye'nin en modern itfaiye binasını ve mezbahasını hizmete soktuklarını dile getiren Akdogan sunları söyledi: "Daha önce çamur ve düzensizlik nedeniyle tepkilere neden olan hayvan pazarını,...