24 / 05 / 2024

niğde anadolu lisesi

niğde anadolu lisesi

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorunda olduklarını ifade etti...

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

İstanbul Anadolu Lisesi'nden Fenerbahçe'ye tepki!

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Eyüp Anadolu Lisesi yenilendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 6. Cumhurbaşkanı Fahri Sabit Korutürk'ün de mezun olduğu, Eyüp Anadolu Lisesi, yenilendi.

Niğde Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları!

Toplam 349 daire ve 16 ticari birimden meydana gelen Niğde Emlak Konutları'nda teslimlerin 2019 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Niğde Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları 335 bin TL'den başlıyor.

Niğde Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Adana'daki Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kapatılacak mı?

Adana'da bulunan Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapatılmasının söz konusu olup olmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, konuya ilişkin önerge hazırladı..

Niğde'deki 7 asırlık türbe restore edildi!

Niğde'de, Anadolu Selçuklu Hükümdarı 4. Rukneddin Kılıçarslan'ın kızı Hüdavent Hatun tarafından yaptırılan 7 asırlık türbe, restore edilerek turizme kazandırıldı.

TOKİ Niğde İmam Hatip Lisesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi'nde inşa edeceği Niğde İmam Hatip Lisesi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Niğde İmam Hatip Lisesi ihalesi 4 Nisan'da!

TOKİ'nin Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi 1 Adet İmam Hatip Lisesi 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

niğde anadolu lisesi Haberi

niğde anadolu lisesi


Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorunda olduklarını söyledi.


Müdür Yaşar, Niğde’de Milli Eğitimde son 5 yılda 96 milyon harcanarak derslik ve yurtlar yapıldığını söyledi.


Müdür Yaşar, ‘Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirmek, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorundayız. Bu amaçla ilimizde son beş yılda 96 milyon lira harcanarak 44 okulda 664 derslik yapılmış ve 188 okulumuz onarımdan geçirilmiş ve 950 öğrencilik yurt binası yapılarak 5 yıl önce derslik başına düşen öğrenci sayısı 25 iken bu gün bu sayı 21’e düşürülmüştür. Ayriyeten bugün itibariyle 369 okulumuzun 320’si kaloriferli hale getirilmiştir.


2013 yılında, yani geçen yıl sayın milletvekillerimiz ve sayın valimizin destekleriyle...