02 / 05 / 2024

Niğde arıtma tesisi projeleri

Niğde arıtma tesisi projeleri

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Kayseri Develi'ye 13 milyonluk arıtma tesisi!

Develi arıtma tesisine kavuşuyor Develi’de toplam maliyeti 13 milyon lira olan ve ilçenin zirai gelişimine önemli katkı sağlayacak olan “KASKİ İleri Biyolojik Arıtma Tesisi” inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Niğde arıtma tesisi projeleri Haberi

Niğde arıtma tesisi projeleri


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını ancak kısa vadede mevcut arıtma tesisinin rehabilite edilerek şehrin atık sularının arıtılmasına yeterli hale getirileceğini söyledi.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın yoğun çabaları sonucunda, şehrin en önemli problemlerinden biri olan arıtma tesisi sorununun çözümü için düğmeye basıldı.  Niğde Belediyesi’yle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bu bakanlığına bağlı Niğde İl Müdürlüğü ve İller Bankası’nın yer aldığı dört ayrı kurumun teknik elemanlarınca yapılan inceleme sonucu hazırlanan rapora göre, öncelikle arıtma tesisinin içine karışan pınar sularının tesise gitmesi önlenecek. Böylece arıtma tesisine giden atıklar 3’te bir oranda azalacak. Arıtma tesisi rehabilite edilerek kalan 3’te ikilik kısım için yeterli hale getirilecek. Yeni arıtma tesisi yapılana kadar, pınar sularından arındırılmış ve...